טנדיר בשר תנור קרמי לצלייה ועישון לחוויה מטריפת חושים

לאוהבי בשר טעים מהיר ואיכותי

my tandir

אחת החוויות בלאכול בשר הוא אופן הצלייה של אותו נתח.
שיטת הצלייה/עישון בטנדיר מעשירה את הנתח בטעמים

ומעניקה לו טעם ייחודי בשל החשיפה של הנתח לחום גבוה בכלי סגור.
בנוסף לטעם העשיר שהטנדיר שלנו מעניק לאוכל שלכם,

מחקרים גילו כי שיטת האפייה בתנור טבעי נמצאה כשיטה הבריאה ביותר!

אני רוצה לקנות טנדיר

איך
עובד
טנדיר?

01.

איך הטנדיר עובד?

הטנדיר בעצם עובד על חום משריפת העצים אותם אנו מספקים לכם במעמד הקנייה. לאחר כחצי שעה שהטנדיר חומם הוא מגיע לטמפרטורה של כ300 מעלות צלזיוס וניתן להתחיל לבשל. בטנדיר מותקן מד חום חיצוני אשר מציג את מד הטמפרטורה הפנימי וכך תוכלו לדעת האם הוא מספיק חם. הטנדיר שלנו רב שימושי וניתן לבשל, לאפות, לעשן ולצלות בו!

02.

במה הטנדיר שונה ממנגל?

הטנדיר הינו תנור חום קרמי עשוי מחימר. בשונה ממנגל, הטנדיר מספק חום מכל כיוון בבת אחת ואין צורך להפוך את הנתחים על מנת שייצלו. מנגל מספק לכם את האפשרות לצלייה בלבד, הטנדיר שלנו מאפשר פעולות נוספות בנוסף לצלייה ניתן גם לבשל, לאפות ואפילו לעשן. השימוש במנגל מצריך מכם לבחור מי יאכל אחרון ומי יהיה זה שיעמוד על המנגל כל הערב. הטנדיר שלנו מאפשר לכם חוויה כוללת בה כולכם תאכלו יחד ותהנו בזמן שהטנדיר עובד בשבילכם!

03.

תוך כמה זמן האוכל מוכן?

זמן הבישול הממוצע הינו 25 דק מאחר שמדובר בכלי קרמי שאוגר חום בצורה מקסימלית. כמובן שכל אחד וטעמו וניתן להוריד/להוסיף זמן לבישול על מנת להגיע לטעם הרצוי עבורכם.

זה לא רק בתמונות

עדיין לא קיבלת החלטה?!

נותר ללחוץ על הכפתור למלא פרטים ונחזור אליך עם כל התשובות

פעם היו מכינים באדמה ואז עברו לטאבון ותנור והיום... יש טאנדיר!

לקבלת שיחת ייעוץ

רק אם כבר הבנת שאי אפשר בלי הטנדיר

האתר עוצב ונבנה על ידי fix-web.co.il

דילוג לתוכן