לאוהבי בשר טעים מהיר ואיכותי
אחת החוויות בלאכול בשר הוא אופן הצלייה של אותו נתח.
שיטת הצלייה/עישון בטנדיר מעשירה את הנתח בטעמים
ומעניקה לו טעם ייחודי בשל החשיפה של הנתח לחום גבוה בכלי סגור.
בנוסף לטעם העשיר שהטנדיר שלנו מעניק לאוכל שלכם,
מחקרים גילו כי שיטת האפייה בתנור טבעי נמצאה כשיטה הבריאה ביותר!
הטנדיר בעצם עובד על חום משריפת העצים אותם אנו מספקים לכם במעמד הקנייה. לאחר כחצי שעה שהטנדיר חומם הוא מגיע לטמפרטורה של כ300 מעלות צלזיוס וניתן להתחיל לבשל. בטנדיר מותקן מד חום חיצוני אשר מציג את מד הטמפרטורה הפנימי וכך תוכלו לדעת האם הוא מספיק חם. הטנדיר שלנו רב שימושי וניתן לבשל, לאפות, לעשן ולצלות בו!
הטנדיר הינו תנור חום קרמי עשוי מחימר. בשונה ממנגל, הטנדיר מספק חום מכל כיוון בבת אחת ואין צורך להפוך את הנתחים על מנת שייצלו. מנגל מספק לכם את האפשרות לצלייה בלבד, הטנדיר שלנו מאפשר פעולות נוספות בנוסף לצלייה ניתן גם לבשל, לאפות ואפילו לעשן. השימוש במנגל מצריך מכם לבחור מי יאכל אחרון ומי יהיה זה שיעמוד על המנגל כל הערב. הטנדיר שלנו מאפשר לכם חוויה כוללת בה כולכם תאכלו יחד ותהנו בזמן שהטנדיר עובד בשבילכם!
זמן הבישול הממוצע הינו 25 דק מאחר שמדובר בכלי קרמי שאוגר חום בצורה מקסימלית. כמובן שכל אחד וטעמו וניתן להוריד/להוסיף זמן לבישול על מנת להגיע לטעם הרצוי עבורכם.